16.04.18
Nieuws

Busreis naar Lost in the Greenhouse vanaf Amsterdam

Een speciale aanbieding voor mensen uit Amsterdam. Reis op 20 mei per bus met Orkater mee naar Lost in the Greenhouse, bij de kassen in Sexbierum.  De voorstelling is al uitverkocht, dus alleen voor onze vaste bezoekers hebben we nog deze allerlaatste plaatsen geblokkeerd.

De makkelijkste manier om deze locatievoorstelling in Friesland te bezoeken. U wordt opgehaald in Amsterdam, geniet op locatie van een bijzonder driegangendiner in stijl, bezoekt de voorstelling en wordt weer in Amsterdam teruggebracht.

Reisschema:
15.45 uur: Vertrek per luxe touringcar naar Kwekerij Hartman te Sexbierum. Vanaf het Olympisch Stadion (Laan der Hesperiden, ter hoogte ingang ondergrondse parkeergarage).
17.30 uur: Aankomst op locatie
17.30-19.30 uur: Pools-Fries driegangendiner
19.30 uur: Voorstelling Lost in the Greenhouse
Circa 22.00 uur: Vertrek naar Amsterdam
23.45 uur: Aankomst Olympisch Stadion.

Inclusief:
– Ticket voor de voorstelling Lost in the Greenhouse (à €38,50,-)
– Driegangendiner op locatie (à €29,50,-)
– Vervoer van Amsterdam, Olympisch Stadion naar Sexbierum (Friesland) en terug.
– Hapje en drankje aan boord van de bus

Prijs: €99,00 per persoon.

BOEK NU

Ander nieuws

We gaan de laatste week in van het grote avontuur dat Lost in the Greenhouse heet. De tomaten zijn glanzend rood, worden dagelijks geplukt en al meer dan 11.000 bezoekers bezochten de voorstelling. Nog 6 voorstellingen voordat we Sexbierum weer verlaten..

24.05.18
Nieuws

Door een samenwerking tussen Hoor Friesland, LF2018, Schouwburg de Lawei en Orkater is de voorstelling van 23 mei ook te zien voor doven en slechthorenden. Zij konden zich tot 30 april aanmelden voor dit speciale evenement, waarbij een gebaren- en schrijftolk aanwezig zijn, met korting.

18.05.18
Nieuws

Bij vragen kunt u contact opnemen Lost in the Greenhouse via: info@lostinthegreenhouse.com
0512-335050

Lost in the Greenhouse wordt In het kader van Leeuwarden-Fryslan 2018 gemaakt door Orkater en Schouwburg De Lawei in samenwerking met Theater De Koornbeurs.

Neem voor meer persinformatie, beeldmateriaal en interviews contact op met Orkater, publiciteit@orkater.nl

Download persmap