10.12.18
Nieuws Podkas

Podkas gaat de grens over

Onze podcastserie over Pawel, de Poolse Plukker gaat de grens over! Op 13 december luister je op Festival van de Gelijkheid 2018 in Gent naar deze podcastserie met maker Maartje Duin, die daarna in gesprek gaat met Johan Wets (migratie-expert aan de KUL) en de Pools-Nederlandse fotograaf Verena Blok.

Drie dagen lang staat Gent in het teken van gelijkheid, diversiteit en verbondenheid met een programma vol panels, sofababbels, docu’s, films, boekenclubs, muziek, poëzie en slam, workshops, expo, illustratie, geef- en ruilinitiatieven, theater, performance. Voor meer informatie en hele programma, bezoek de website festivalgelijkheid.be.

Ander nieuws

We gaan de laatste week in van het grote avontuur dat Lost in the Greenhouse heet. De tomaten zijn glanzend rood, worden dagelijks geplukt en al meer dan 11.000 bezoekers bezochten de voorstelling. Nog 6 voorstellingen voordat we Sexbierum weer verlaten..

24.05.18
Nieuws

Door een samenwerking tussen Hoor Friesland, LF2018, Schouwburg de Lawei en Orkater is de voorstelling van 23 mei ook te zien voor doven en slechthorenden. Zij konden zich tot 30 april aanmelden voor dit speciale evenement, waarbij een gebaren- en schrijftolk aanwezig zijn, met korting.

18.05.18
Nieuws

Bij vragen kunt u contact opnemen Lost in the Greenhouse via: info@lostinthegreenhouse.com
0512-335050

Lost in the Greenhouse wordt In het kader van Leeuwarden-Fryslan 2018 gemaakt door Orkater en Schouwburg De Lawei in samenwerking met Theater De Koornbeurs.

Neem voor meer persinformatie, beeldmateriaal en interviews contact op met Orkater, publiciteit@orkater.nl

Download persmap